FREEBIE | DON’T STOP UNTIL YOU’RE PROUD

Laatst was ik aan het experimenteren met maskeervloeistof. Voor degenen die niet weten wat dat is: Het is een goedje -stinkt naar vis- waarmee je dingen kan ‘maskeren’. Als je dit laat drogen kun je er daarna met van alles overheen gaan: verf, pastel, potloden, etc., maar wat onder de maskeervloeistof zit zal niet worden aangetast – dit blijft dus uiteindelijk ‘blank’. Als je verf  is opgedroogd, trek je de maskeervloeistof eraf – et voila: een meesterwerk. Hartstikke leuk als je de hoofdpijn voor lief neemt, want ja, zo erg vind ik het stinken.

Dit keer verfde ik eerst alle letters in met de maskeervloeistof en ging ik er later over heen met verschillende kleuren aquarelverf. Persoonlijk vind ik dit effect echt geweldig – soort diapositief

Naast het feit dat ik dit effect heel gaaf vind, vind ik ook deze quote geweldig. Het motiveert me iedere keer weer om niet op te geven en door te blijven gaan. Daarnaast is het voor mij ook een herinnering om trots te zijn – want dat ben ik zelf niet zo snel.

Het expirimentje vond ik zo leuk gelukt, dat ik er graag een achtergrond van wilde maken voor op m’n laptop. En ja, toen dacht ik; “Ik deel hem gewoon met de rest van de wereld. Er zal vast wel iemand zijn die ook deze herinnering kan gebruiken.”

DOWNLOAD

So voila, je kunt deze achtergrond nu downloaden voor je laptop! Als je hem gebruikt, laat het me dan even zien – je kunt me taggen @melanemagdalena.

Disclaimer: deze freebie is alleen voor persoonlijk gebruik en mag niet worden (door)verkocht of worden gereproduceerd .

No Comments

Leave a Reply