HAPPY VALENTINES DAY

Ja ja, de dag van de romantiek is weer aangebroken. Tijd om je geliefde eens een extra dikke smakkert te geven of, als je zoals ik single ben, heerlijk genieten van alle chocola die in de aanbieding is. (uhm hallo, Ferrero Rocher afgeprijsd? YOU GOTTA TREAT YO’ SELF) . 

Hoe je deze valentijnsdag ook gaat doorbrengen maakt niet uit, maar ik hoop dat je er van zal genieten. Luister even langer naar dat uberzoete liedje (tip: wake me up van Ed Sheeran, een persoonlijke favoriet) en geniet van alle rozen, want het is toch echt maar 1 keer per jaar dat men zich zo uitleeft voor zijn geliefde. En stiekem vind ik dat toch wel heel mooi.

Ik had deze animatie al een tijdje liggen, want grappig genoeg kreeg ik ergens in oktober ineens een briljante ingeving. Alleen was het toen totaal niet de tijd voor dit zoetsappige gebeure, dus ik dacht: “ik bewaar hem voor Valentijnsdag!” De animatie is gemaakt door middel van tekeningen die ik had getekend. Deze heb ik toen ingescant en verwerkt in Photoshop. Not gonna lie, I’m pretty proud of it. 

Okay, dat was het weer voor deze week. Ik trek me nu lekker terug op de bank, met een heerlijke romcom. Oh ja, en ferrero rocher.

Fijne valentijsndag allemaal!

No Comments

Leave a Reply