INSPIRED BY // BLUSH TONES

Gebruikte plaatjes
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7

De laatste tijd ben ik helemaal into het maken van collages, maar dan wel op een speelse en unieke manier. Als je bij Pinterest zoekt op ‘collage art‘, kan je zien wat ik bedoel. Sommige mensen maken echt de meest geweldige dingen! Gewoon kunst als je het mij vraagt. Zelf ben ik vaak geinspireerd door een bepaalde kleur, textuur of manier van uitwerking. Dit klinkt misschien een beetje vaag, maar zo ben ik de ene keer helemaal into ‘a perfect and clean look’ en de andere keer gaat mijn voorkeur uit naar ‘messy and wild’.

Gebruikte plaatjes
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 

De laatste tijd gaat mijn voorkeur uit naar alles wat in de kleur oudroze of ‘blush’ is. Ik vind het zo’n heerlijke vrolijke kleur! Het doet me ook heel erg denken aan de bloesem in de bomen als de lente er weer aan komt.  Van mij part mag de lente nu beginnen – ik ben wel weer klaar voor het warmere weer, de zingende vogels en die lieve kleine lentebloemetjes!

Oh ja, kunnen we het ook even hebben over die geweldige stoelen? Ik ben de laatste tijd op jacht naar een mooie stoel voor in mijn slaapkamer, en deze stoel is toch wel echt een droom. 

Fijne woensdag allemaal!

No Comments

Leave a Reply