Over mij

sketch and scribbles

Hee Hallo! Wat onwijs leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog! Nu ga ik ervan uit dat je wat meer wilt weten over ‘de persoon achter de blog’ aangezien je op ‘over-mij’ hebt geklikt, dus here we go:

Mijn naam is Melane. Een ietwat aparte naam waar ik me soms aan erger, aangezien niemand ooit weet hoe ze dat moeten spellen of uitspreken. Aan de andere kant ben ik trots op mijn naam, want ik heb nog nooit iemand ontmoet met dezelfde naam, en stiekem vind ik dat toch wel heel erg leuk. Bij mijn ‘vreemde’ naam hoort ook een ‘vreemde’ geboortedatum, namelijk: 31-12-1994. Ja, ik ben geboren op 31 december en om maar gelijk de vraag de beantwoorden of dat leuk is of niet: Uh JA, ik bedoel: mijn verjaardag wordt letterlijk met een knaller afgesloten – het wordt niet veel beter dan dat.

Op dit momentΒ volg ik een thuisstudie van het LOI, namelijk Communicatie en Multimedia Design. Dit is een fulltime bacheloropleiding, alleen kan ik deze vanuit huis volgen. Nu denk je misschien: “maar waarom vanuit huis?” Nou, dat heeft zo zijn redenen. De belangrijkste daarvan is dat ik van mijn 15e al worstel met vermoeidheidsklachten, depressie en angsten. Op een gegeven moment had ik gewoon geen energie meer, waardoor ik het rustiger aan moest gaan doen. Ondertussen is het al stukken beter geworden, maar er zijn nog steeds periodes waarin het minder gaat. Een thuisstudie is voor mij daarom een fijne oplossing, omdat ik zo zelf kan bepalen wanneer ik studeer. Misschien dat ik er ooit een blogpost over schrijf, misschien ook niet: we shall see.

Verder houd ik er onwijs van om creatief bezig te zijn. Dit kan echt van alles zijn, noem iets creatiefs en ik vind het leuk. Mijn hoofd loopt daarom vaak ook over van de ideeen. Soms zijn het er zoveel dat ik denk dat ik gek wordt – maar wel een goed soort gek ;). Mijn favoriete bezigheid is toch wel Hand- en Brushlettering. Hier kan ik mezelf helemaal in verliezen en m’n hoofd mee leeg maken. Daarnaast houd ik van een goede quote, dus dan weet je gelijk wat ik meestal schrijf.

Mijn visie voor deze blog is dat het een omgeving wordt van positiviteit, eerlijkheid en inspiratie. Het leven is niet perfect en dat mag best gezien worden. Er kunnen dus ook best posts voorbij komen over dingen waar ik zelf mee zit of over vragen die ik heb. Wel vind ik het altijd belangrijk om te eindigen op een positive noot en met een boodschap.

Hopelijk geeft dit een beetje een beeld van wie het gezicht achter deze blog is. Als je nog vragen hebt mag je me altijd even mailen of een berichtje sturen op m’n social media’s!