WISHLIST // ART EDITION

Persoonlijk ben ik altijd op zoek naar nieuwe kunstmaterialen, niet omdat ik niet tevreden ben met m’n huidige collectie. In tegendeel, die begint zo onderhand veels te groot te worden voor de ruimte die ik heb. Maar gewoon omdat ik weet dat er zo veel mooie andere dingen zijn om uit te proberen! Daarom vandaag een lijstje met de materialen die momenteel op m’n wishlist staan.

 

  1. Winsor and Newton Gouache – Naast het feit dat ik goauche een fijne verf vind om mee te verven, kun je er ook zelf je inkt van maken voor kalligraferen! Deze startersset lijkt me daarom een mooi punt om m’n gouache collectie mee te beginnen.
  2. Brause Steno penpunt – Ik ben al een poosje op zoek naar een nieuwe penpunt om uit te proberen en laatst kreeg ik deze getipt. Hij schijnt vooral een mooi contrast te geven tussen dikke en dunne lijnen, dus ik ben benieuwd!
  3. dr. PH Martin’s Bombay inkt – nog meer inkt, haha! Persoonlijk ben ik een groot fan van de dr. PH Martin’s Hydrus aquarelverf, dus daarom ben ik ook benieuwd naar hun inkten.
  4. Winsor and Newton Aquarelverf – Momenteel heb ik alleen maar Van Gogh waterverf. Het is geweldige verf van goede kwaliteit, maar Winsor and Newton schijnt nog beter te zijn. En dat wil ik natuurlijk ook zelf even uitproberen. πŸ™‚
  5. Oblique penhouder – Gewoon omdat ik het wil proberen, that’s it.
  6. Finetec Pearl set – Ugh, Finetec is mijn zwakte. Hun verven zijn zo prachtig, ik wil alle kleuren! Maar deze set zal moeten voldoen, want goedkoop is het niet.
  7. Synthetisch Marterhaar kwasten – Mijn favoriete instagramaccount, MonVoirCo, zweert bij deze kwasten. Eigenlijk is echt marterhaar nog beter, maar man – dat is duur!
  8. Arches Aquarelpapier – Last but not least, papier! En ehhh, ook dit is gewoon omdat ik het eens wil uitproberen om te zien “what the fuss is all about”.

VoilΓ , c’est tout. Valt mee, toch? Ik zie een thema van verf en kalligrafie benodigheden, maar dat is niet zo raar aangezien ik me daar het meeste mee bezig houd. Welke item zou ook op jouw wishlist kunnen staan?

No Comments

Leave a Reply